Naragonia Trio bijt de spits af

Zonder een al te hoge hoed te willen opzetten leidden een dosis inspiratie, een portie transpiratie en gunstige weergoden tot een heel fel gesmaakte eerste donderdags zomercafé, dat misschien te lande wel het allereerste folk evenement met publiek genoemd mag worden, sinds het weer schoorvoetend kan. We konden onszelf geen betere zomerse opwarmer toewensen met Naragonia Trio, dat de spits mocht afbijten van onze wekelijkse zomerreeks. Ze deden dat met ongekende gretigheid.

Gelijkgestemde goesting was er bij het publiek. In een ‘vol huis’ (lees ‘volle tuin’), rekening houdend met de coronavoorschriften kon de pret - soms wat verscholen achter de mondmaskertjes - niet op. Glinsterend stralende ogen alom bleken hiervoor een overduidelijke indicator!

En ons episodisch zomerfeest trekt gezwind verder,… ‘le son continue’,… met op donderdag 9 juli Kadril, decennia lang reeds één van de grootste referenties binnen de Belgische folkwereld. Ze nodigen ons uit om mee te genieten van talloze minnestrelen, bezongen door hun beloftevolle, kersverse zangeres Kimberly Claeys!

Wil je op ontdekkingsreis en hou je van (muzikale) verrassingen, gebracht door ‘nieuw’ bloed !? Hidrae (16 juli) en Flairck (23 juli) noemen we alvast absolute aanraders. Vergeet dus niet hier tickets voor te bestellen,…. nu het nog kan! En natuurlijk gaan we daarna nog verder,… heel blij hiermee onze bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan de heropstart van het concertleven.

Tot één dezer!

CONCERT · VERSLAG
Zomercafé 2020

Deze pagina werd laatst bijgewerkt op 13/05/2024 11:19:50.