Alle verwachtingen meer dan ingelost...

Dat het er eens zat aan te komen hielden we allen in gedachten,… dat ons alweer talrijk publiek zich desalniettemin, gewapend met paraplu’s, niet liet ontmoedigen om de regenbuien te trotseren strekt jullie tot eer,… Zilleghem Folk Zomercafé is jullie daar heel erkentelijk voor.
Sommigen onder jullie kwamen van ver, en gaven er dus de voorkeur aan om alsnog te komen en te blijven genieten van het exclusieve Elixir. En ze werden beloond voor hun moed!

Van Elixir verwachtten we dat ze één van de buitenbeentjes zouden worden binnen onze reeks,… die verwachting lostten ze in, andermaal met branie en bravoure, en pure finesse. De eigen composities van Aurelie Dorzée (viool, viola d’amora, trompetviool, spijkerviool) en Tom Theuns (mandoline, mandolauto, gitaar), mee gekruid door de in de jazz gerenommeerde Michel Massot (trombone, euphonium, sousafoon) straalden andermaal alchemistische magie uit, en voerden ons tegelijkertijd naar tijdloze circusatmosferen. Speelser kon het haast niet, net te ernstig om het kolderesk te noemen, telkens verrassend en inventief,… inderdaad magisch. Ook hun (samen)zang bleek bij momenten impressionant! En de regen, die eventjes hardnekkig dreigde worden, bleek te wijken…

Deze pagina werd laatst bijgewerkt op 13/05/2024 11:19:50.