Wat moet je weten vòòr je tickets bestelt?

Ticketverkoop

Er zijn slechts 120 tickets per optreden beschikbaar.
Wees er dus snel bij!...

  1. Ga grondig door de praktische info .
  2. Lees onze veiligheidsregels.
  3. Lees aandachtig hoe je tickets bestelt.
  4. Lees ook de verdere instructies na reservatie.

Prijzen tickets

Abonnement: 90 € UITVERKOCHT
Voorverkoop: 12 €
Aan de ingang: 15 € NIET MOGELIJK

Alles gaat via e-mail.

Zet meteen in je adresboek of bij je contacten. Dit kan meestal ook eenvoudiger door ons adreskaartje te importeren in je contact-applicatie.

Zo vermijd je dat de e-mail met je reservatie bij de ongewenste e-mails (SPAM) terechtkomt.

Indien je nog steeds geen e-mail ziet na reservatie, kijk dan je map met ongewenste e-mails na.

Indien je vermoed dat er een probleem is met het e-mail adres dat je doorgaf zend dan meteen een e-mailtje naar .

Contactbubbels

We vragen uitdrukkelijk om de grootte van de contactbubbels te houden op het aantal van uw huisgenoten, plus maximum 5(vijf) extra mensen, en geldend voor de rest van de zomer. Spreek opnieuw af mocht dat nodig zijn, kijk uw reservaties na en verklein desnoods de bubbels door ze aan te passen. (instructies)

Spreek af en gebruik uw contactbubbel voor het concert.
Verzin voor die contactbubbel een naam en speel die door aan de mensen uit jouw contactbubbel. Die naam geef je op tijdens de reservatie.

Zo help je ons de tafels zo te organizeren dat we iedereen van dezelfde contactbubbel mooi samen kunnen zetten én afstand van de andere bubbels kunnen houden. Is je bubbel te groot, splits die dan zelf en nummer ze. Zo kunnen we ze toch nog in elkaars buurt opzetten.

Tickets zijn op naam

Om de Coronaregels beter te kunnen opvolgen zijn de tickets op naam. De naam van de individuele concertbezoeker moet je per besteld ticket zorgvuldig invullen.

Meer dan één keer dezelfde naam invullen op de tickets is géén goed idee en leidt tot vertragingen bij jouw check-in! Corrigeer desnoods nadien.

Betaling

Het is enkel mogelijk om te betalen per gewone bankoverschrijving. Doe dit meteen na reservatie zodat de betaling ons op tijd bereikt.

Wanneer er kans is dat de betaling ons niet op tijd bereikte moet je het bewijs van overschrijving af kunnen geven aan de ingang.

Ticketverkoop

tickets bestellen

Bestellen kan ook telkens onderaan elke concertpagina die je vindt via het programma

Lees ook de verdere instructies na reservatie van je tickets:

Abonnementen

ZIJN UITVERKOCHT

Elk abonnement geeft je recht op negen verschillende ticketvouchers. De vouchers zelf zijn niet geldig als ingangsticket. Je moet ze in de online ticketshop per concert twee dagen vòòr het concert inwisselen voor tickets.