Lies & Jeroen

Loppem, 4 oktober 2021

Op zaterdag 30 oktober start Zilleghem Folk vzw met een reeks optredens in de Sint-Martinuskerk van Loppen Dorp. De lijst van optredens zie je straks aangroeien hier in de ticketshop.

Dit is dus alvast het eerste optreden:

Lies & Jeroen

Lies & Jeroen

Lies Van Camp & Jeroen Knapen werken als duo al een tijdje aan een repertoire van eigen Nederlandstalige luisterliedjes.

De aandacht van het grote publiek komt er voor het eerst in de nazomer van 2018. Dan verschijnt hun EP ‘Alles heeft z’n tijd’ die warm wordt onthaald.

“Een bewonderenswaardige gooi naar de essentie van de kleinkunst,” kopt FOLK magazine. Ook New Folk Sounds in Nederland is onder de indruk: “De samenzang klinkt bijzonder hecht”.

Deze lovende woorden én de energie die ze uit hun concerten halen (o.a. op het Luisterplein Gentse Feesten, Merodefestival, Lichtfeest Lissewege), zetten hen er toe aan om verder te werken aan een eerste full-cd: ‘Er zijn zo van die dagen’. Het zijn opnames met grote aandacht voor haarfijne samenzang en verfijnd akoestisch gitaarspel. Maar er is meer...op deze plaat hoor je ook nog enkele top-gastmuzikanten. Thomas Noël op toetsen en elektrische gitaar, Vincent Noiret op contrabas, en Frederik Heirman op trombone. Deze drie heren kunnen samen wel wat adelbrieven voorleggen: The Chai Connection, Amorroma, Olla Vogala, Brussels Jazz Orchestra, Lady Linn…

Redenen genoeg om voor jullie deze twee mensen naar Loppem te halen voor een luisterfeest...

Het aantal plaatsen beperkt. De poorten zwaaien open om 19u, om 20u start het concert.

Tickets kan je online bestellen